POVPRAŠEVANJE

Ste zainteresirani za eno izmed evidenc?
Pošljite povpraševanje in brezplačen demo dostop.

PREDOGLED POGODBE

Pred začetkom uporabe je za vsako izbrano evidenco potrebno podpisati tudi pogodbo, ki si jo pred podpisom lahko v miru preberete.

V pogodbi so z rdečo obrobo označeni členi, katere je izvajalec označil kot posebej pomembne in potrebujejo vašo pozornost.

Pri vsakem členu lahko napišete komentar in obvestilo bo izvajalca in vam tudi odpisal. O novih komentarjih ste obveščeni preko emaila.

PODPIS POGODBE

Na voljo je digitalni podpis (z miško ali na pametnem telefonu) ali pa naložitev žiga s podpisom (npr. skeniran žig s podpisom ali pa grafična slika.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Na voljo je demo dostop, preko katerega se lahko prepričate, a je storitev prava za vas.
Samo za vas je ustvarjena kopija demo podjetja.
Na email prejmete navodila in stoipne podatke. S prijavo lahko v miru pogledate vse funkcije, sprobate dodajanje in urejanje.
Podatki so samo za vas in bodo po prenehanju demo pobrisani.

Če ne želite sami, je na voljo je tudi vodena predstavitev preko oddaljenega namizja in telefonskega klica. Termin po dogovoru.

Za dostop in predstavitev pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca.

Pred začetkom uporabe je za vsako izbrano evidenco potrebno podpisati tudi pogodbo, ki si jo pred podpisom lahko v miru preberete. Na voljo je digitalni podpis (z miško ali na pametnem telefonu) ali pa naložitev skeniranega (lahko tudi slika) žiga s podpisom.