PO MERI

Spletna aplikacija, kjer so obrazci prilagojeni za vaše potrebe.
Idelno za začetek, kjer je obseg obrazcev manjši.
DELJENO OKOLJE

Nižji mesečni strošek, ker je gostovanje spletnih obrazcev in podatkovne baze, domena in druge storitve deljeno med uporabnike. S tem se znižajo mesečni stroški. Za isto ceno samostojnih je v deljenih bistveno hitrejše gostovanje in podatkovna baza. S tem je tudi nižji začetni strošek za vsaj 400 eur in 20h izdelave.

ZASEBNOST

Čeprav je deljeno okolje, so vaši obrazci kompletno ločeni od ostalih podjetij. Vi vidite samo svoje podatke in obrazce. Podobno so izvedeni podjetnik evidence, le da so tam vsem podjetjam skupi isti obrazci. Po prijavi je vsak uporabnik preusmerjen na svoje obrazce. Ni razkrivanja, kateri uporabniki uporabljajo deljeno okolje.

HITREJŠA IZDELAVA

Ker je skupno okolje že pripravljeno in v uporabi je bistveno hitrejša začetna izdelava spletnih obrazcev. Sporočite želje kakšne seznam in obrazce potrebujete. Čas izdelave je odvisen od obsega in vaših potreb.

PREHOD

Na deljeno okolje niste vezani. Če ugotovite, da kasneje potrebujete in želite samostojno spletno gostovanje in podatkovno bazo, se lahko to, z nekaj dela, prestavi v ločeno, samostojno okolje, gostovanje. Vsi podatki, izdelani seznami in obrazci se lahko uporabijo v samostojnem.

IZVOZ IN UVOZ

Podatke lahko izvozite v Excel datoteko, natisnete poročilo in/ali pa ga shranite v PDF. Na voljo je tudi izvoz v Word dokument za nadaljnje urejanje vsebine dokumenta in omejeno urejanje oblike..

DODAJANJE IN UREJANJE

Vse obstoječe podatke lahko urejate preko spletnih obrazcev ali pa dodajate nove.

FILTRIRANJE IN ISKANJE

Podatke lahko filtrirate (iščete) glede na vaše parametre, datume in vrednosti.

PDF, WORD, EXCEL, CSV

Natisnite poročilo preko brskalnika ali ustvarite PDF. Ustvarijo se lahko poročila, katere izvozite v Word .docx in Excel .xlsx formatu.

NALAGANJE DATOTEK

Naložite lahko datoteke, kot so PDF, Word, Excel datoteke ali pa slike, za katere se lahko ustvarijo sličice. Ni mišljeno za arhiviranje vseh datotek, ker je spletni prostor omejen. Lahko pa datoteke nato delite z vašimi strankami preko ustvarjenega dostopa ali pa jim pošljete e-emaile s povezavami do teh datotek.

E-MAIL IN SMS

Iz spletnih obrazcev je možno avtomatično ali ročno pošiljanje sporočil na prej določene ali poljubne e-mail naslove ali telefonske številke. Storitev ni mišljena za neomejeno količino in pa ni dovoljena oblika spam pošiljanja.

VEČ UPORABNIKOV

Spletne obrazce lahko na enkrat uporablja več uporabnikov vašega podjetja. Sporočite in ustvarjeni bodo ustrezni uporabniški računi.

E-MAIL PODPORA

V primeru težav in vprašanj lahko vedno vprašate preko e-mali in vam odgovorim v najkrajšem možnem času.

TELEFON PODPORA

V času delovnih ur me lahko pokličete, če imate z vnašanjem kakšne težave ali vprašanja.

ODDALJENO NAMIZJE

V primeru težav vas lahko na vašem računalniku vodim do rešitve preko oddaljenega namizja z brezplačnim programom TeamViewer.

  Add a header to begin generating the table of contents
  Z uporabo spletnih obrazcev lahko do baze podatkov dostopate iz vsakega novejšega spletnega brskalnika.

  Delo na terenu ni težava, saj so vaši podatki na voljo tudi na mobilni napravi preko brskalnika.

  Če želite, lahko isto bazo uporabljajo tudi vaše stranke, ki jim dodelite omejen dostop. Podatke vidijo le za svoje podjetje/osebe, in jih lahko samo berejo, ne morejo pa urejati (razen če jim je omogočen dostop).

  Podrobnosti se dorečejo pred in med izvedbo.

  DELJENO OKOLJE

  Deljeno okolje pomeni, da bodo vaši spletni obrazci gostovani na isti domeni, torej s tem ne potrebujete lastne domene in tudi ni mogoča.

  Vaši podatki so ravno tako shranjeni v isti podatkovni bazi, a v svojih ločenih tabelah. Samo vaši obrazci, ki so narejeni po meri, pišejo in berejo iz teh tabel.

  Skupne so le določene tabele, kot so uporabniki, naložene datoteke in poslani emaili, a je v vsakem vnosu zabeleženo, da je samo za vaše podjetje.
  Na voljo je tudi izdelava samostojnih spletnih obrazev, kjer je okolje izključno za vas. Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

  PRIJAVA V OBRAZCE

  Za samo prijavo je v obrazce vsem obrazec isti.

  Ko se prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom ste potem na osnovi vašega računa avtomatično preusmerjeni na vaše obrazce.

  Vedno lahko avtomatično generirano geslo tudi zamenjate. Če ste geslo pozabili, lahko tega ponastavite.
  Na email uporabniškega računa prejmete navodila za zamenjavo. Vedno pa lahko administrator ročno ponastavi geslo in tega dobite potem na vaš email.

  OBRAZCI PO MERI

  Za izdelavo spletnih obrazcev mora podjetje sporočiti kakšne so želje in potrebe. V primeru, da je izvedljivo, se ti tudi ustvarijo.
  Pred izdelavo se s stranko pogovori o najboljši rešitvi in okvirnem času izdelave.

  Sama izdelava in sporočanje se izvaja preko vodenja projektov. Uporabnik podjetja dobi uporabniški račun v spletnih obrazcih izvajalca, kjer je na voljo orodje za sporočanje in dogovarjanje. Čeprav lahko stranka pokliče po telefonu, se bo vseeno pisno dogovajalo preko vodenja projektov.

  Obrazci se izdelajo v najkrajšem možnem času.

  CENA

  Mesečna naročnina 10 € + 20 €/h izdelave obrazcev

  POVPRAŠEVANJE